Het was een erg leuke middag zaterdag 27 september in het Dorpshuis in Angeren. De SASA vierde de jaarlijkse “Dag van de ouderen” en de belangstelling was groot.

De zaal ging om 13.00 uur open maar de eerste gasten waren er al ruim voor die tijd, want als er wat te vieren valt zijn de senioren van Angeren erbij. Al gauw stroomde de zaal vol en waren er bijna 100 mensen aanwezig, inclusief bestuursleden en vrijwilligers.

De uitnodiging beloofde een nostalgische matinee en dat werd het. Het komisch Duo Bob en Trudy te Vree liet oude tijden herleven

Aan de hand van allerlei voorwerpen uit de oude doos zong “Bob”  liedjes en begeleidde hij zichzelf op de gitaar.  Vanaf het eerste liedje zongen de mensen mee. Trudy praatte alles aan elkaar en vertelde anekdotes o.a. over hun verkeringstijd enz. Heel herkenbaar voor de SASA deelnemers in de zaal.

Trudy dronk geen alcohol alleen ranja met een rietje.

Dit bekende liedje uit 1962, “Zij dronk ranja met een rietje, mijn Sophietje” was het laatste liedje voor de pauze en alle deelnemers kregen ranja met een rietje en een kaneelbeschuitje.

 

Na de pauze kwamen er nog veel bekende nummers voorbij, van “De Zuiderzeeballade” tot aan ”Vous permettez monsieur” van Adamo. Vele deelnemers hebben ongetwijfeld met weemoed terug gedacht aan de tijd van voor de computer en de kleuren TV.

 

Rond vier uur eindigde de voorstelling met een afscheidslied. Corry en Els bedankten Bob en Trudy voor hun mooie voorstelling en boden een bloemetje aan.

Daarna werd er door de bezoekers nog nagepraat bij een drankje en een warm hapje en om vijf uur waren de bezoekers allen naar huis.

 

Klik hier voor de foto's.